Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους εκείνους τους γονείς του σχολείου μας που με κάθε τρόπο στηρίζουν το έργο μας από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους γονείς που στηρίζουν το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων δημιουργικής απασχόλησης που έχει οργανώσει ο σύλλογος κάθε Σάββατο, δείχνοντας μας εμπιστοσύνη και στέλνοντας τα παιδιά τους σε κάποια από αυτές τις δραστηριότητες.
Επίσης, ένα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ στις μητέρες που συμμετείχαν εθελοντικά στην πραγματοποίηση της αποκριάτικης εορτής στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου και οι οποίες συνέβαλλαν καταλυτικά ώστε τα παιδιά μας να περάσουν ένα ευχάριστο και δημιουργικό δίωρο με χαρά και ασφάλεια. Καθώς και τις ευχαριστίες μας σε όσους γονείς προσέφεραν εδέσματα και δώρα και στην αποκριάτικη, αλλά και στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του συλλόγου.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και
ευχόμαστε υγεία και ευτυχία στις οικογένειες όλων.
Καλή Σαρακοστή.

1 σχόλιο:

  1. ο σύλλογος μας ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ προσφέρει εκμάθηση του ομαδικού αθλήματος την χειροσφαιρισης απο σημερα 25/03/ μέχρι τις 20/06 /2019 για αγόρια και κορίτσια ΔΩΡΕΆΝ ,ΔΩΡΕΆΝ [τρίτης έως έκτης] ΤΑΞΗΣ δημοτικού παρακαλώ όπως γίνει γραπτή ανακοίνωση ΣΤΗΝ ΣΕΛΊΔΑ ΣΑΣ και γραπτή ανακοίνωση τοίχου ΤΗΛ επικοινωνίας κ. ΚΟΥΛΑΚΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 6948052329 προπονήσεις στο κλειστό στις σιταποθήκες περιοχή Άγιος Αντώνιος ΑΜΦΙΆΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή