Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2019


  • Εορτασμός της Εθνικής Επετείου: Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου και ώρα 09:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας "Θανάσης Βέγγος" και θα την παρουσιάσουν οι μαθητές/τριες της ΣΤ’ τάξης. Η διάρκειά της θα είναι περίπου 1 ώρα. 
Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπ. Παιδείας την ημέρα αυτή δεν θα γίνουν μαθήματα και οι μαθητές/τριες μετά το τέλος της γιορτής θα αποχωρήσουν. 
Το Ολοήμερο σχολείο δε θα λειτουργήσει
Παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών/τριών από το σχολείο.
  •  Κατάθεση στεφάνου: Παρασκευή 22 Μαρτίου στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, (έναντι του πρώην Δημαρχείου Δραπετσώνας) επί της οδού Αγωνιστών Πολυτεχνείου στις 11:00 με τη συνοδεία του υπεύθυνου δασκάλου. 
  • Εκκλησιασμός στον Ι. Ν. Αγίου Φανουρίου Δραπετσώνας: Δευτέρα 25 Μαρτίου με συμμετοχή του Σημαιοφόρου και των Παραστατών στις 09:45.
  • Ολοκλήρωση στοίχισης των μαθητών που θα παρελάσουν: Δευτέρα 25 Μαρτίου στον διαγραμμισμένο αριθμητικά χώρο επί της οδού Αγωνιστών Πολυτεχνείου (με αρχή την οδό Αθ. Διάκου και τερματισμό την οδό Παπαφλέσσα) στις 11:15, υπό την ευθύνη των γονέων τους.
  • Έναρξη παρέλασης: 11:30.
  • Παραλαβή των μαθητών από τους γονείς, μετά το πέρας της παρέλασης: Από την οδό Παπαφλέσσα, στην δεξιά πλευρά του δρόμου για τα παιδιά των μονών σε αριθμό Σχολείων (1ο, 3ο, 5ο Δημοτικό κ.λ.π) και στην αριστερή τα παιδιά των ζυγών Σχολείων (2ο, 4ο , 6ο Δημοτικό κ.λ.π)
Σημείωση: Η οδός Παπαφλέσσα είναι ο δρόμος της εισόδου του Ι.Ν. Αγ. Φανουρίου, πριν την οδό Ρήγα Φεραίου).

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου