Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Αιτήσεις συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής μαθητών Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Κερατσινίου –Δραπετσώνας για το σχολικό έτος 2017-18


Καλούνται οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών/ριών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για την εισαγωγή/φοίτηση στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, να υποβάλλουν αίτηση για την επιλογή των μαθητών επισυνάπτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 έως και την παραμονή των εξετάσεων. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά (Ελ.Βενιζέλου 35, 1ος όροφος) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 11:00 - 15:00 (τηλ: 2104175149). 


Για περισσότερες πληροφορίες επισυνάπτεται η σχετική εγκύκλιος 75701/Δ2/09-05-2017 με θέμα «Διαδικασία εισαγωγής μαθητών Καλλιτεχνικών Γυμνασίων»

Επισημαίνουμε ότι:

· Οι γονείς/κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών των Καλλιτεχνικών Σχολείων έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση μόνο για το Καλλιτεχνικό Σχολείο της περιοχής τους (όπου ανήκει χωροταξικά) σύμφωνα με το συν. 1 και 2 της εγκυκλίου. Μαζί με την αίτηση οφείλουν να προσκομίσουν λογαριασμό ΔΕΚΟ ή άλλο αξιόπιστο αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας τους.

· Όσον αφορά την κατεύθυνση Χορού, οι γονείς/κηδεμόνες μαζί με την αίτηση συμμετοχής οφείλουν να προσκομίσουν Ιατρικές Βεβαιώσεις υγείας και καλής φυσικής/ορθοπεδικής κατάστασης από Παθολόγο/Παιδίατρο και από Ορθοπεδικό γιατρό στις οποίες θα αναφέρεται η δυνατότητα φοίτησης των μαθητών στην κατεύθυνση Χορού των Καλλιτεχνικών Γυμνασίων.

· Κάθε μαθητής έχει τη δυνατότητα να είναι υποψήφιος σε περισσότερες από μία κατευθύνσεις. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να υποβληθεί ξεχωριστή αίτηση για κάθε κατεύθυνση.

· Η συμμετοχή μαθητή στις διαδικασίες επιλογής για φοίτηση στην Α ́ τάξη Καλλιτεχνικού Γυμνασίου δεν στερεί το δικαίωμα υποβολής αίτησης για φοίτηση σε άλλο τύπο σχολείου (Μουσικό Σχολείο, Πρότυπο Σχολείο κτλ).

· Η διαδικασία επιλογής των μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη των Καλλιτεχνικών Γυμνασίων διενεργείται το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου 2017 σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Για να κατεβάσετε την αίτηση του γονέα - κηδεμόνα για το Γυμνάσιο πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την Δήλωση διεύθυνσης κατοικίας για το Γυμνάσιο πατήστε εδώ.

Για την εγκύκλιο 75701/Δ2/09-05-2017 («Διαδικασία εισαγωγής μαθητών Καλλιτεχνικών Γυμνασίων») πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου