Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
Κερατσίνι,  17/11/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου, ολοκληρώνοντας τη διετή θητεία του αποφάσισε τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων θα πραγματοποιηθούν την

ΤΡΙΤΗ  22  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Σε ότι αφορά την εκλογική διαδικασία, σας γνωστοποιούμε ότι μπορούν να ψηφίσουν και οι δύο γονείς των μαθητών, καθώς και ότι η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων θα γίνει ως εξής: μέχρι τρεις (3) σταυρούς για τα μέλη του Δ.Σ., έναν (1) σταυρό για τον εκπρόσωπο στη Σχολική Επιτροπή και έναν (1) σταυρό για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Για τους εκπροσώπους στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων θα ενημερωθείτε για τον αριθμό των σταυρών.
Υπενθυμίζουμε ότι, προκειμένου να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα, θα πρέπει να έχετε καταβάλλει την εισφορά στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για το σχολικό έτος 2016/17. Θα υπάρχει δυνατότητα πληρωμής την ώρα της ψηφοφορίας.
Τέλος, παρακαλείστε όπως δείξετε ενδιαφέρον για τις εκλογές καθώς η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη προκειμένου αντιμετωπιστούν από κοινού με το σύλλογο διδασκόντων τα προβλήματα του σχολείου μας.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ ΕΥΗ                                ΔΑΜΙΓΟΥ-ΛΑΒΔΑ ΜΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου