Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Επίσκεψη στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου

Στα πλαίσια του μαθήματος της Γλώσσας «Αλληλογραφώ» οι μαθητές του Β1, με τη βοήθεια της δασκάλας τους, Αλεξάνδρας Λούκενα, επικοινώνησαν ηλεκτρονικά με τους μαθητές του Β1 από το 6ο Δημ. Σχολ. Κερατσινίου.
Σε ένα από τα μηνύματα, δέχτηκαν και μια πρόσκληση γνωριμίας από το άλλο σχολείο, την οποία και αποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά.
Έτσι, στις 17 Μαρτίου, με τη συνοδεία της δασκάλας τους, της καθηγήτριας των εικαστικών Νικολέτας Τσιώρου  και του διευθυντή, Μιχάλη Σκαλοχωρίτη, επισκέφτηκαν το 6ο Δ.Σ.
Αρχικά, όλα τα παιδιά έπαιξαν ένα παιχνίδι γνωριμίας μεταξύ τους και με τις δασκάλες τους κι αργότερα ξεχύθηκαν στο προαύλιο απολαμβάνοντας την καινούρια τους παρέα, μέσα από παιχνίδια και αθλοπαιδιές, 
Στη συνέχεια έγινε ένα μικρό πάρτι υποδοχής μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας, προσφορά από τους γονείς του τμήματος. Τα παιδιά του 3ου πρόσφεραν ζαχαρωτά και ζελεδάκια στους καινούριους φίλους τους και μια όμορφη σύνθεση με ζωγραφιές τους σε βιλιαράκια «φιλίας».
Τα παιδιά του 3ου αποχαιρέτησαν τα φιλαράκια τους από το 6ο  υποσχόμενα να ανταποδώσουν σύντομα, τη γλυκιά και τόσο ενδιαφέρουσα ημέρα.

Για να δείτε την ηλεκτρονική αλληλογραφία, πατήστε εδώ.

Για να δείτε σχετικές φωτογραφίες, πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου