Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Καλοκαιρινές αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις

Μια ακόμη σχολική χρονιά τερμάτισε με πολλές επιτυχίες και πλούσιο δημιουργικό υλικό. Οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου θέλοντας να γιορτάσουν αυτήν την επιτυχία και να αποχαιρετίσουν το αγαπημένο τους σχολείο, πρόσφεραν με μεγάλο κέφι και χαρά την τελευταία τους παράσταση.
Έτσι, στις 11 Ιουνίου, στις 20:00, στον προαύλιο χώρο του σχολείου μαζί με τις καθηγήτριες της φυσικής αγωγής Μαρίας Σταυροπιερράκου και Πόπης Γαβαλάκη, που είχαν και την ευθύνη της όλης εκδήλωσης, παρουσίασαν την αποχαιρετιστήρια γιορτή λήξης με τίτλο:  « Με σκυτάλη και χορό ».
Γονείς και κηδεμόνες, φίλοι και συγγενείς των μαθητών του σχολείου παρακολούθησαν αγώνες σκυταλοδρομίας από τους μαθητές, καθώς επίσης τραγούδια, χορούς και χορευτικά δρώμενα από την ευέλικτη ζώνη.
Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς στάθηκε το αφιέρωμα στους τελειόφοιτους του σχολείου με προβολές αναμνηστικών φωτογραφιών από τη σχολική, εξάχρονη  πορεία τους. 
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποχαιρέτισε τους μαθητές της Στ΄ τάξης, προσφέροντάς τους αναμνηστικά και δώρα.
Ξεχωριστά συγκινητική στιγμή αποτέλεσε και η απονομή ευχαριστήριας πλακέτας από τον σύλλογο Διδασκόντων προς τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Θεόδωρο Ζερβό , ως ένδειξη αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης της  πολυετούς, αμέριστης  συμπαράστασης και ανεκτίμητης προσφοράς του προς το σχολείο.
Η υπέροχη , γιορταστική βραδιά έκλεισε με τα δώρα και το κέρασμα των παιδιών από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, και ένα  αποχαιρετιστήριο «γλυκό αντίο» προς τους μεγάλους.

Μετά από τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις ακολούθησε το αποχαιρετιστήριο πάρτι για τους μαθητές της Στ΄ τάξης με τους δασκάλους τους και τους γονείς τους.  
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου