Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ολοήμερη εκδρομή στο Τολό

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, το σχολείο μας θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 06.06.2013 ολοήμερη εκδρομή στο Τολό, ένας δημοφιλής παραθαλάσσιος καλοκαιρινός προορισμός, με τουριστική κίνηση, φυσικές ομορφιές και αρκετές ιστορικές αναφορές. Επίσης τις απογευματινές ώρες θα επισκεφτούμε ως σχολείο και το πανέμορφο Ναύπλιο και έτσι θα συνδυαστεί ο ψυχαγωγικός χαρακτήρας της ημερήσιας εκδρομής με τον εκπαιδευτικό και πολιτιστικό.


Τιμή ανά άτομο 12€. Τα παιδιά μέχρι 3,5 ετών δεν πληρώνουν και κάθονται στα πόδια του γονιού. 
  •  Τα άτομα που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να βρίσκονται την ημέρα της εκδρομής στις 08.00 ακριβώς στην αυλή του σχολείου για την καταμέτρηση και την επιβίβαση στα πούλμαν. Η αναχώρηση θα γίνει άμεσα. 
  • Στη διαδρομή προς Τολό θα γίνει μια ολιγόλεπτη στάση για ξεκούραση. 
  • Με την άφιξή μας στο Τολό, χωριζόμαστε στις παρέες μας στο χώρο που επιλέγει ο καθένας. Το μπάνιο επιτρέπεται μόνο με παρουσία του κηδεμόνα (πριν το φαγητό). 
  • Μετά το μπάνιο τρώμε στο χώρο μας. Θα υπάρχουν και ταβέρνες για όποιους επιθυμούν να γευματίσουν σε αυτές. 
  • Αναχώρηση από Τολό περίπου στις 16.00Στάση στο Ναύπλιο για καφέ και αναχώρηση για Πειραιά περίπου στις 18.00

** Παρακαλούμε η δήλωση να επιστραφεί μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου για την ενοικίαση των πούλμαν. Αν έχετε παιδιά και σε άλλη τάξη να τα δηλώσετε όλα στην τάξη που φοιτά το μεγαλύτερο παιδί σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου